Методи за обработкаАнализ на водатаПодбор на филтритеФилтри за бита, офиса, вилатаФилтърни колониФилтърни елементи (картриджи)Промишлени системиКомпoненти на системитеГаранция и сертификатиПоръчка на оборудванеИнструкцииНАРЕДБА № 9

име:
парола:

вход

Филтри за бита, офиса, вилатаФилтриращи системи за кухнята

Филтърните системи за кухнята се използват за подобряване вкусовите качества на водата, чрез преминаване през механични филтри и филтър активен въглен, както и за подобряване на химическия ú състав, чрез обезжелезяване, обезманганяване, омекотяване, денитрификация, както и ултрафилтрация или деминерализация чрез обратна осмоза. Освен показаните в този раздел филтърни системи, може да се използват и елементи от разделите Линейни филтри и Картриджи.

още

За банята и битовата пералня

Филтърните системи за банята имат предназначението да премахнат механичите замърсявания, както и да дехлорират водата (при чувствителност към хлор). Освен показаните в този раздел, може да се използват и елементи от разделите Линейни филтри и Картриджи.

още

За къщата, офиса, ресторанта

Уважаеми клиенти,
За да Ви помогнем в правилният подбор на филтри и филтърни системи за къщата, офиса и ресторанта е необходимо да знаем химичния състав на водата и необходимите дебити, както и качеството на водата след обработка.

още

 
 

 • Филтриращи системи за кухнята
 • За банята и битовата пералня
 • За къщата, офиса, ресторанта

 • валутни курсове


  времето


  тв програми
  посещения:

  325359

  Начало / Филтри за бита, офиса, вилата
  Системи за пречистване и обработка на вода от Никол-Н