Методи за обработкаАнализ на водатаПодбор на филтритеФилтри за бита, офиса, вилатаФилтърни колониФилтърни елементи (картриджи)Промишлени системиКомпoненти на системитеГаранция и сертификатиПоръчка на оборудванеИнструкцииНАРЕДБА № 9

име:
парола:

вход

Филтърни системи за механично пречистванеЦентробежни филтри

Центробежните филтри Cintropur работят на следния принцип – турбинката в центробежните филтри завихря потока на водата и по-едрите частици (пясък, ръжда) се отделят по периферията на филтъра и се събират в долната му част, където се дренират с дренажното кранче.

още

Метални колонни филтри от неръждаема стомана

Седиментни филтърни колони с производителност до 60 м³ /час. Филтърните елементи за колоните са от полипропилен със степен на пречистване 1, 5, 20 или 50 микрона.

още

Пясъчни филтри

Пясъчните филтри са окомплектовани с филтърна колона от стъклопласт, различни фракции кварцов пясък и клапан с ръчно или автоматично управление на GE. Степен на пречистване 15 ÷ 20 микрона. Регенерацията се извършва с вода.

още

Механично пречистване

Освен филтърните колони в раздел "Филтри за бита, офиса, вилата" за механично пречистване, за по-големи дебити фирма „Никол-Н“ използва центробежни филтри тип Cintropur, метални колонни филтри AQSS и пясъчни филтри.


валутни курсове


времето


тв програми
посещения:

324807

Начало /  / Филтърни системи за механично пречистване
Системи за пречистване и обработка на вода от Никол-Н