Методи за обработкаАнализ на водатаПодбор на филтритеФилтри за бита, офиса, вилатаФилтърни колониФилтърни елементи (картриджи)Промишлени системиКомпoненти на системитеГаранция и сертификатиПоръчка на оборудванеИнструкцииНАРЕДБА № 9

име:
парола:

вход

Микробиологична обработка на водатаУлтрафилтрационни установки

Ултрафилтрацията е процес подобен на обратната осмоза, при който водата се пропуска през ултрафилтрационни мембрани (рулонни или стъкловлакно Hollow Fiber) с големина на порите 0, 002 ÷ 0, 03 микрона.

още

Хлориране

Хлорирането се прилага основно за микробиологична дезинфекция. Хлорът действа и като окислител и може да отстрани или да помогне да се отстранят някои химикали, например да разложи лесно разтворимите пестициди.

още

Озониране

Озонът се използва основно като дезинфекциращо средство. Озонът е мощен окислител и има голямо приложение във водоподготовката, включително за окисляване на органиката.

още

UV Стерилизация

UV стерилизаторите за вода използват енергията на ултравиолетовото излъчване за унищожаването на микробиологични замърсявания.

още

Система за ултрафилтрация UF-2

За обработката на микробиологично замърсени води и за довеждането им поне до параметри изискващи се от Наредба № 9 се използват следните методи:
- Ултрафилтрация
- Хлориране на водата
- Озониране на водата
- UV стерилизация
- Обратна осмоза
Поради различния химичен и микробиологичен състав на водите, които се обработват, тези инсталации се конструират в повечето случаи индивидуално в зависимост от показателите на водата.


валутни курсове


времето


тв програми
посещения:

325423

Начало /  /  Микробиологична обработка на водата
Системи за пречистване и обработка на вода от Никол-Н