Методи за обработкаАнализ на водатаПодбор на филтритеФилтри за бита, офиса, вилатаФилтърни колониФилтърни елементи (картриджи)Промишлени системиКомпoненти на системитеГаранция и сертификатиПоръчка на оборудванеИнструкцииНАРЕДБА № 9

име:
парола:

вход

Двуколонни омекотителни инсталацииС производителност до 2,2 куб. метра/час

Двуколонни омекотителни инсталации за непрекъснато действие с петциклов автоматизиран управляващ клапан на GE – Pentair, Autotrol 255 / 764 Readysoft с производителност до 2, 2 м³ / час в номинален режим.

още

С производителност до 5 куб. метра/час

Двуколонни омекотителни инсталации за непрекъснато действие с петциклов автоматизиран управляващ клапан на GE – Pentair, 278 / 764 Performa Twin с производителност до 5, 0 м³ / час в номинален режим.

още

С производителност до 20 куб. метра/час

Двуколонни омекотителни инсталации за непрекъснато действие с петциклов автоматизиран управляващ клапан на GE – Pentair, Magnum Twin с контролер 764 с производителност до 20, 0 м³ / час в номинален режим.

още

Двуколонни омекотителни инсталации

Тези системи са проектирани за непрекъснат процес на омекотяване.

Могат да работят в 2 режима:
- Alternating – едната колона работи, а другата се регенерира.
- High flow – двете колони работят, но излизат една след друга в регенерация.

Поради факта, че регенерацията продължава 2 ÷ 3 часа за едната колона, по време на самата регенерация системата работи с една колона, поради това в таблиците приемаме и за двата режима производителност като за една колона.


валутни курсове


времето


тв програми
посещения:

320033

Начало /  /  / Двуколонни омекотителни инсталации
Системи за пречистване и обработка на вода от Никол-Н